Superleague 1: Τέσσερις ομάδες θέλουν αναστολή πρωταθλήματος και αναθεώρηση πρωτοκόλλου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 16:36 Superleague 1: Τέσσερις ομάδες θέλουν αναστολή πρωταθλήματος και αναθεώρηση πρωτοκόλλου

Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να ζητήσουν την αναστολή της αγωνιστικής δράσης στη Superleague 1, στο Δ.Σ. που όρισε η Λίγκα.

Η “έκρηξη” των κρουσμάτων κορονοϊού σε αρκετές ομάδες της Superleague 1, βάζει στο… τραπέζι της Λίγκας πρόταση για αναστολή του πρωταθλήματος από τις συγκεκριμένες ομάδες. Παράλληλα, θα συζητηθεί η αναθεώρηση του σχετικού πρωτοκόλλου, όπως και ο ορισμός των αγώνων που έχουν αναβληθεί.

Η ενημέρωση…

“Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 7.1.2022 στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Αιτήματα των ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΕ Παναιτωλικός Γ.Φ.Σ., ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966.

2/ Θέματα ορισμού αγώνων που έχουν αναβληθεί / θα αναβληθούν λόγω της πανδημίας.

3/ Αίτημα ΠΑΕ ΑΕΛ.

4/ Διάφορα.

Η ως άνω συνεδρίαση συγκαλείται με σύντμηση προθεσμίας κατά το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού του συνεταιρισμού, λόγω του εξαιρετικά επείγοντος χαρακτήρα των οικείων θεμάτων και ειδικότερα λόγω του ότι σε περίπτωση αποδοχής ορισμένων εξ αυτών ενδέχεται, μεταξύ άλλων, να επηρεαστούν οι αγώνες της επικείμενης (17ης) αγωνιστικής που έχουν οριστεί για το τριήμερο 08-10 Ιανουαρίου 2022.”

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση