Νόβακ Τζόκοβιτς: Απέλαση και έφεση ξανά από τον Σέρβο το πιθανότερο σενάριο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022 12:53 Νόβακ Τζόκοβιτς: Απέλαση και έφεση ξανά από τον Σέρβο το πιθανότερο σενάριο (φωτο Reuters)

Όλα δείχνουν πως τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα δει τη αίτηση για visa που έχει καταθέσει να απορρίπτεται ξανά και ο ίδιος θα προχωρήσει εκ νέου σε έφεση ώστε να μείνει στην Αυστραλία και να συμμετάσχει στο Australian Open.

Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η απέλαση του Νόβακ Τζόκοβιτς από την Αυστραλία. Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «The Age» ο Υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ θα ανακοινώσει αύριο (14/1) την απόφασή του να ακυρώσει την visa του Σέρβου τενίστα. Το κλίμα στην Αυστραλία είναι πολύ βαρύ για τον Τζόκοβιτς, καθώς πέρα από τη στάση του τις τελευταίες ημέρες, κριτικάρεται έντονα λόγω της ανευθυνης συμπεριφοράς του, ενώ νοσούσε με κορονοϊό.

Σε κάθε περίπτωση ο «Νόλε» έχει μπει κανονικά στην κληρωτίδα για το Australian Open και έχει διασταυρωθεί με τον συμπατριώτη του, Μιομίρ Κεστμάνοβιτς στον 1ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θέλει να διεκδικήσει την κατάκτηση του 21ου Grand Slam της καριέρας του, φτάνοντας σε αριθμό ρεκόρ.

Ο Νο. 1 τενίστας στον κόσμο θα κάνει εκ νέου έφεση αν απελαθεί και τότε πιθανώς να καταφέρει, όπως ανέφερε νωρίτερα ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκο Μάρκελλο, θα μπορέσει έτσι να αγωνιστεί κανονικά στη διοργάνωση.

Πηγή: ΕΡΤ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση