Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μαρτίνς για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Επανέρχονται όσοι παίκτες είχαν κορωνοϊό»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2022 21:04 Μαρτίνς για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Επανέρχονται όσοι παίκτες είχαν κορωνοϊό»

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (16/1), για την 18η αγωνιστική της Superleague.

Στο αιώνιο ντέρμπι, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του και τους παίκτες που νόσησαν τις προηγούμενες μέρες με κορωνοϊό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζει μόνο στους παίκτες που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες στο Κόπα Άφρικα. Οι σημαντικές απουσίες είναι δηλαδή αυτές του Σισέ και του Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova ενόψει του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός:

Την παρουσία Μαρινάκη στον Ρέντη: «Αυτή η ερώτηση επαναλαμβάνεται κάθε φορά που έρχεται ο πρόεδρος και η απάντηση είναι πάντα η ίδια. Έρχεται για να επιβεβαιώσει πως βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και έρχεται για να επαναλάβει και να θέσει ξανά τους στόχους της νέας χρονιάς. Έρχεται κυρίως για να δηλώσει ξανά πως είναι δίπλα στην ομάδα. Πως είναι εδώ και μας στηρίζει και πως περιμένει από εμάς την καλύτερη απόδοση και με βάση τη δουλειά που γίνεται».

Τα αγωνιστικά: «Αυτή τη στιγμή ο Μπουχαλάκης είναι ο μόνος που παραμένει μη διαθέσιμος. Όσοι ήταν με covid το έχουν ξεπεράσει, έχουν επανέλθει στις προπονήσεις και είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, που θέλουμε πολύ να νικήσουμε».

Τον Παναθηναϊκό: «Βλέπουμε πως φέτος ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ικανούς και ποιοτικούς παίκτες, βλέπουμε πως υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα και πως εντός έδρας ο Παναθηναϊκός έχει καταπληκτικά αποτελέσματα αλλά εκτός έδρας δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ξέρουμε τι να περιμένουμε και πως να αντιμετωπίσουμε το ματς».

Τον Φαντινγκά: «Πάντα οι ποιοτικοί και καλοί παίκτες είναι κάτι που αναζητούμε. Πρόκειται για έναν παίκτη σαν την περίπτωση του Αγκιμπού Καμαρά που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι νέος με ταλέντο. Μπορεί να παίξει σαν οκτάρι και στη θέση Νο10. Θα είναι χρήσιμος για την ομάδα. Έχει έρθει για να τον δούμε. Για να δουλέψει με την πρώτη ομάδα. Υπάρχει και το πρόζεκτ της β’ ομάδας που θα παίξει εκεί. Θα δουλεύει για την α’ ομάδα και θα παίζει για τη β’ ομάδα».

πηγή: newsit.gr