Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ χαρίζει χρήματα και αποχωρεί το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022 18:43 Παναθηναϊκός: Ο Μπεκ χαρίζει χρήματα και αποχωρεί το καλοκαίρι

Ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση, έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για να αποχωρήσει το καλοκαίρι, χαρίζοντας και χρήματα που του αναλογούν.

Ο Ούφε Μπεκ ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2019, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι πράσινοι πίστεψαν στις δυνατότητες του Δανού εξτρέμ, ο οποίος, όμως δεν τους δικαίωσε, μιας και είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε τραυματισμούς.

Ο Μπεκ έχει φορέσει την πράσινη φανέλα μόνο σε 14 παιχνίδια πρωταθλήματος τα τελευταία 2,5 χρόνια και θεωρείται ουσιαστικά εκτός ομάδας εδώ και πολλούς μήνες. Τις τελευταίες μέρες, ο Δανός υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στο Λονδίνο κατόπιν συνεννόησης με τον Παναθηναϊκό και μετράει πλέον αντίστροφά για την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ο Μπεκ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον ίδιο να συμφωνεί μάλιστα να χαρίσει ένα σημαντικό μέρος από το τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Σε λίγους μήνες, η συνεργασία των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί και σε λίγα χρόνια λίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού θα θυμούνται το πέρασμα του Δανού από την ομάδα.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση