Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Formula 1: Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στο κορυφαίο πρωτάθλημα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022 21:31 Formula 1: Yποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού στο κορυφαίο πρωτάθλημα

Προκειμένου να αποφύγει καταστάσεις… Νόβακ Τζόκοβιτς, η Formula 1 θα απαιτήσει από όλους τους οδηγούς της να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για την έναρξη της νέας σεζόν.

Όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της Formula 1, Στέφανο Ντομενικάλι, κατά το τελευταίο Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA ψηφίστηκε να καταστεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός όλου του προσωπικού στη F1.

«Έχοντας τελειώσει μια σεζόν με 22 αγώνες, μας κάνει να είμαστε προσεκτικά αισιόδοξοι για το πώς θα πρέπει να είναι η έναρξη της σεζόν του 2022, όπου ο κορονοϊός μπορεί δυστυχώς να είναι ακόμα παρών. Αλλά δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που εγκρίθηκαν στο τελευταίο Παγκόσμιο Συμβούλιο της FIA, ως προληπτικό μέτρο, είναι να εμβολιαστεί όλο το προσωπικό της F1 για να βρίσκεται στις θέσεις του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αφού κανένας οδηγός δεν έχει μιλήσει κατά του εμβολιασμού για την Covid-19.

πηγή: newsit.gr