Σάκης Τανιμανίδης: Το ωραιότερο δώρο της ζωής του ανήμερα της γιορτής του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 14:25 Σάκης Τανιμανίδης: Το ωραιότερο δώρο της ζωής του ανήμερα της γιορτής του

Την πρώτη του γιορτή με την Αριάνα και την Φιλίππα γιόρτασε ο Τανιμανίδης και το μήνυμά του ήταν γεμάτο τρυφερότητα και συγκίνηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης γιόρτασε την πρώτη ονομαστική του γιορτή μαζί με τα τρία του κορίτσια.

Οι δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα έχουν αλλάξει τη ζωή του παρουσιαστή που έσπευσε να γράψει ένα τρυφερό μήνυμα στο Instagram το οποίο και συγκίνησε τους 955. 000 ακόλουθούς του.

Το μήνυμα του Σάκη

 

 

«Ότι χρειάζομαι για την γιορτή μου σήμερα το έχω εδώ. Γενικότερα ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε χαρούμενοι συνήθως βρίσκεται μπροστά μας. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές και εύχομαι το 2022 να βρείτε αυτό που ψάχνετε», τόνισε ο παρουσιαστής της Φάρμας στον ΑΝΤ1.

Είχε προηγηθεί το μήνυμα και μια σειρά φωτογραφιών από την Χριστίνα Μπόμπα που ευχήθηκε με τη σειρά της στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου.

«Χρόνια πολλά στην αγάπη μου, στον έρωτα μου, στον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, στον καλύτερο μου φίλο! Σ’αγαπώ», έγραψε η τρυφερή μαμά για τον εδώ και τρία χρόνια σύζυγό της.

Πηγή: queen.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση