Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Φανταστική εμφάνιση οι «πράσινοι», έκαναν περιττή τη ρεβάνς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 19:56 Παναθηναϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0: Φανταστική εμφάνιση οι «πράσινοι», έκαναν περιττή τη ρεβάνς

Ο Παναθηναϊκός πετούσε… φωτιές μέσα στη λεωφόρο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν μπόρεσε να βγάλει αντίσταση και ηττήθηκε με 4-0, αποτέλεσμα που δίνει διαδικαστικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό, για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Δυο γκολ ο Βιτάλ, δυο ασίστ και ένα τέρμα ο Αϊτόρ. Γκολάρα ο Καρλίτος.

Βρήκε μπροστά του μια ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας και την “καθάρισε”. Ο Παναθηναϊκός έκανε… πάρτι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επικράτησε μέσα στη Λεωφόρο με 4-0 και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Παναθηναϊκός είχε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την μπάλα στην κατοχή του και προσπάθησε να “χτίσει” κάποια φάση που θα του έφερνε το γκολ. Η Αναγέννηση Καρδίτσας βρέθηκε από νωρίς σε θέση άμυνας και μόλις στο 7′ δέχθηκε το 1-0 από τον Βιτάλ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να έχει ένα… εύκολο απόγευμα κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, κάνοντας την πλειοψηφία των επιθετικών του προσπαθειών από τη δεξιά του πτέρυγα. Ο τερματοφύλακας Γκέκας των φιλοξενούμενων είδε την άμυνα του να μην μπορεί να αντιδράσει και στο 20′ δέχθηκε το 2-0. Ο Αϊτόρ σέντραρε και πάλι συρτά από τα δεξιά και ο Βιτάλ με δυνατό σουτ στην κίνηση πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο ματς (οι πρωταγωνιστές του πρώτου γκολ).

Το ματς… κύλησε στους ίδιους ρυθμούς και στο 32′ ο Αϊτόρ από δημιουργός έγινε… εκτελεστής. Ο Καρλίτος έκανε την κάθετη, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πλάσαρε μέσα από την περιοχή και έκανε το 3-0. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στο 4-0 με την υπέροχη λόμπα του Καρλίτος.

Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ και να βλέπει τον Καρλίτος στο 49′ να σουτάρει άουτ από πολύ καλό σημείο, στην αντίπαλη περιοχή. Η Αναγέννηση Καρδίτσας προσπάθησε να πιέσει στο χώρο του κέντρου, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν ξεκάθαρη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε τις αλλαγές με την έναρξη της επανάληψης και τις συνέχισε κάνοντας.. διαχείριση, γεγονός που έριξε τους ρυθμούς του αγώνα. Στο 64′ πάντως ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Καρλίτος, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε, ως οφσάιντ.

Καπως έτσι, το ματς έφτασε στο φινάλε του, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει σε αυτό το σκορ… πρόκρισης. Μάλιστα, στο 80′ ο Ιωαννίδης δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γκέκα (έδιωξε με το πόδι), ενώ στο 85′ ακυρώθηκε το γκολ του Παλάσιος ως οφσάιντ.

πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση