Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόκλιση από Τζόκοβιτς και Φέντερερ στον Ναδάλ για τον θρίαμβο στο Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 19:44 Υπόκλιση από Τζόκοβιτς και Φέντερερ στον Ναδάλ για τον θρίαμβο στο Australian Open

O Ράφα Ναδάλ έγραψε ιστορία με τον 21ο Grand Slam τίτλο του και οι Ρότζερ Φέντερερ, Νόβακ Τζόκοβιτς τον συνεχάρησαν δημόσια

Υπόκλιση στον Ράφα Ναδάλ, στον μοναδικό τενίστα με 21 Grand Slam τίτλους, από τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος και ο Ελβετός είχαν αποτύχει να φτάσουν στο μαγικό 21 αλλά ο Ισπανός τα κατάφερε και τους άφησε 2ους με 20.

Τι ματς! Στον φίλο και μεγάλο μου αντίπαλο, Rafael Nadal, συγχαρητήρια με όλη μου την καρδιά που έγινες ο πρώτος άνδρας που φτάνει τους 21 Grand Slams τίτλους. Πριν λίγους μήνες αστειευόμασταν πως θα είμαστε και οι δυο με πατερίτσες. Απίθανο. Ποτέ να μην υποτιμάτε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Η απίθανη εργατικότητά σου, η αφοσίωση και το μαχητικό σου πνεύμα, είναι έμπνευση σε μένα και σε αμέτρητους άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Είμαι περήφανος που μοιράζομαι αυτή την εποχή με εσένα και είναι τιμή μου που έπαιξα και γω ρόλο στο να σε πιέσω να πετύχεις περισσότερα, όπως έκανες τα 18 τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα πετύχεις και άλλα επιτεύγματα στο μέλλον, αλλά για τώρα απόλαυσε αυτό», έγραψε ο Φέντερερ.

Από την πλευρά του ο Νόλε έγραψε στο Twitter: «Συγχαρητήρια Rafa για το 21ο Grand Slam. Απίστευτο επίτευγμα. Το μαχητικό σου πνεύμα είναι πάντα εντυπωσιακό και το απέδειξες για μια ακόμα φορά».