Ράφα Ναδάλ: Γιατί έκανε ποδήλατο μετά από 5,5 ώρες αγώνα στον τελικό του Australian Open

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2022 21:08 Ράφα Ναδάλ: Γιατί έκανε ποδήλατο μετά από 5,5 ώρες αγώνα στον τελικό του Australian Open

Η εξήγηση του προπονητή του Ράφα Ναδάλ για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε μετά τον τελικό του Australian Open με τον Ισπανό τενίστα να κάνει στατικό ποδήλατο, ύστερα από 5,5 ώρες αγώνα.

Ο Ράφα Ναδάλ έγραψε ιστορία στη Μεβλούρνη, επικρατώντας του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 3-2 στον τελικό του Australian Open. Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας σήκωσε το 21ο Grand Slam της καριέρας του, επιστρέφοντας από το -0-2 κι αντέχοντας να παίζει σε φουλ ρυθμούς επί 5,5 ώρες σε ηλικία 35 ετών.

Μετά το τέλος του επικού τελικού, ο Ράφα Ναδάλ εθεάθη να κάνει στατικό ποδήλατο, προκαλώντας τεράστια εντύπωση. Η εξήγηση ήρθε από τον προπονητή του Ισπανού τενίστα.

«Έχει την εξήγησή του. Είναι περισσότερο κάτι που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Για να ηρεμήσει και να χαλαρώσει μετά την ένταση. Είναι 10 ή 12 λεπτά πολύ χαλαρής άσκησης για να κουνήσεις λίγο τα πόδια σου. Μετά τον τελικό ήταν εξουθενωμένος και θα του έκανε πολύ καλό για την επόμενη ημέρα. Δεν ξέραμε ότι θα το έβλεπαν σε όλο τον κόσμο…», εξήγησε ο προπονητής του, Κάρλος Μόγια.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση