Formula 1: Σάρωσε η Ferrari στο Μπαχρέιν – 1ος ο Λεκλέρ, 2ος ο Σάινθ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 20:05 Formula 1: Σάρωσε η Ferrari στο Μπαχρέιν – 1ος ο Λεκλέρ, 2ος ο Σάινθ

Στην 3η θέση ο Χάμιλτον, εγκατέλειψε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Φερστάπεν

Η Ferrari έχει υψηλές προσδοκίες για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 και μπορεί όντως να αισιοδοξεί, αφού στο γκραν πρι του Μπαχρέιν, το πρώτο του 2022, κυριάρχησε και έκανε το «1-2» με τους Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ. Είναι η πρώτη νίκη μετά το 2019 για την ιταλική ομάδα, με τον Λιούις Χάμιλτον να καταφέρνει να ανέβει στο βάθρο παίρνοντας την 3η θέση μετά τα προβλήματα που είχαν οι Φερστάπεν και Πέρες, οι οποίοι εγκατέλειψαν.

Η Ferrari είχε δείξει από το Σάββατο τις διαθέσεις της, αφού στις κατατακτήριες δοκιμές ο Λεκλέρ είχε πάρει την pole position και μία μέρα μετά την υπερασπίστηκε όπως έπρεπε. Ο οδηγός της ιταλικής ομάδας ήταν από την αρχή μπροστά και ο Φερστάπεν ακολουθούσε, με τα πράγματα να μην εξελίσσονται καλά, τελικά, για τον παγκόσμιο πρωταθλητή αφού δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το γκραν πρι.

Πρόβλημα, όμως, είχε και η άλλη Red Bull με τον Πέρες, ο οποίος επίσης δεν τερμάτισε. Πολύ κακό ξεκίνημα στη σεζόν, δηλαδή, για τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον ομόσταυλό του, ο οποίος με την αποχώρησή του έδωσε τη δυνατότητα στον Χάμιλτον να ανέβει στην 3η θέση, αφού η 2η ήταν καπαρωμένη από την άλλη Ferrari, αυτή του Σάινθ.

Τα αποτελέσματα στο γκραν πρι του Μπαχρέιν…

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση