Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φουρτούνης: Η επιστροφή του στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από 283 μέρες!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 21:28 Φουρτούνης: Η επιστροφή του στην αποστολή του Ολυμπιακού μετά από 283 μέρες!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι στους εκλεκτούς για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και εάν πάρει χρόνο την Κυριακή θα παίξει ξανά μετά από 283 ημέρες από το φιλικό με τη Βολσφμπέργκερ!

Επιβεβαιώθηκαν εν τέλει οι πληροφορίες που ήθελαν τον Φορτούνη να μπαίνει αποστολή για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ και να έχει πιθανότητες να παίξει. Εάν συμβεί αυτό θα είναι το πρώτο του ματς στην α' ομάδα μετά από 283 ημέρες εκτός (τόσο θα είναι το διάστημα μετά το φιλικό με τη Βόλσφμπεργκερ). Για να ξαναπατήσει στο χορτάρι ο Κώστας Φορτούνης πέρασαν 237 ημέρες και το έκανε με τον Ολυμπιακό Β', όπου σκόραρε κιόλας.

Από εκεί και πέρα ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει τεθεί εκτός καθώς υπεβλήθη σε επέμβαση. Στα ονόματα των 27 παικτών της αποστολής είναι μέσα και ο Ανδρούτσος αλλά και οι Λόπες, Ονιεκούρου, Κούντε και Κανέ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού

Από 27 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (20:00, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

πηγή: gazzetta.gr