Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός: Στο Βέρτη γιόρτασε το Ευρωπαϊκό η ομάδα πόλο - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 09:42 Ολυμπιακός: Στο Βέρτη γιόρτασε το Ευρωπαϊκό η ομάδα πόλο - Δείτε βίντεο

Πρωταθλήτριες Ευρώπης back to back στέφθηκαν οι πολίστριες του Ολυμπιακού και το πανηγύρισαν όπως πρέπει.

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης πανηγύρισαν την κατάκτηση της Len Euroleague για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι πολίστριες του Ολυμπιακού.

Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης μετά την κατάκτηση του τροπαίου, το «έκαψαν» στο «ΥΤΟΝ» δίνοντας συνέχεια στους πανηγυρισμούς που ξεκίνησαν στο Παπαστράτειο από νωρίς το απόγευμα.

 

 

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μάλιστα, στις εναλλαγές των χεριών για τις καθιερωμένες φωτογραφίες η κούπα έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να σπάσει. Για την ακρίβεια αποκολλήθηκε ένα μέρος της από το υπόλοιπο. Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αμηχανίας τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει τη χαρά των ερυθρόλευκων που συνέχισαν κανονικά το πάρτι τους.

 

 

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 11-7 της Σαμπαντέλ στον τελικό του Final-4 της Euroleague που διεξήχθη στον Πειραιά, υπερασπίστηκε τον τίτλο που κατέκτησε το 2021 στη Βουδαπέστη και έφτασε στα 3 πρωταθλήματα Ευρώπης (2015, 2021, 2022).

 

 

Οι Ερυθρόλευκες ανέβηκαν για 2η συνεχόμενη φορά και 3η συνολικά στην κορυφή της Ευρώπης, επιβεβαιώνοντας πως το ελληνικό πόλο βρίσκεται σε παρατεταμένο λαμπερό φεγγάρι, καθώς πριν από λίγες ημέρες ο Εθνικός, θυμίζουμε, είχε κατακτήσει το Len Trophy.

Πηγές: protothema.gr, intime