Στο No.11 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ο Κάρλος Αλκαράθ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 10:08 Στο No.11 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις ο Κάρλος Αλκαράθ

Ο τρομερός Κάρλος Αλκαράθ κατέκτησε το Miami Open και βρέθηκε μία ανάσα από το Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις.

Το νέο μεγάλο αστέρι του τένις “πέταξε” στο Νο.11, απέχοντας μόλις 29 πόντους από τον Νόρι, ο οποίος έκανε αυτή την εβδομάδα την πρώτη του είσοδο στην πρώτη δεκάδα.

Ο Κάσπερ Ρουντ έχασε στον τελικό του Miami Open από τον Κάρλος Αλκαράθ, ωστόσο έκανε ρεκόρ καριέρας, ανεβαίνοντας στην έβδομη θέση, ενώ ο Σάσα Ζβέρεφ επέστρεψε στο Νο.3, εκτοπίζοντας τον Ράφα Ναδάλ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, παραμένει στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο Νο.1 συνεχίζει να βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, αφού ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν κατάφερε να περάσει στα ημιτελικά του Μαϊάμι και να γκρεμίσει ξανά τον Σέρβο από την κορυφή. 

Στην κορυφή η Σφιόντεκ

Στις γυναίκες η Ίγκα Σφιόντεκ είναι από σήμερα η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, παίρνοντας τη θέση της Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία αποχώρησε από τη δράση.

Η νεαρή τενίστρια από την Πολωνία μετράει πλέον 17 διαδοχικές νίκες, έχοντας κερδίσει τα τρία πρώτα τουρνουά WTA 1000 της σεζόν!

Κατά τα άλλα, η Πάουλα Μπαντόσα σημείωσε career high με την άνοδό της στο Νο.3, η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα επέστρεψε στο Νο.2, ενώ η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση και έπεσε στο Νο.4.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση