Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντιδρά ο Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό Ρώσων και Λευκορώσων τενιστών - «Είναι τρελό αυτό»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 11:08 Αντιδρά ο Τζόκοβιτς για τον αποκλεισμό Ρώσων και Λευκορώσων τενιστών - «Είναι τρελό αυτό»

Οι διοργανωτές του Wimbledon αποφάσισαν να αποκλείσουν τους Ρώσους και τους Λευκορώσου τενίστες, με τον Σέρβο πρωταθλητή να χαρακτηρίζει τρελή μια τέτοια απόφαση.

Την αντίθεση του για την απόφαση των διοργανωτών του Wimbledon να αποκλείσουν τους Ρώσους και τους Λευκορώσους τενίστες από το τουρνουά, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία εξέφρασε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας χαρακτήρισε τρελή την απόφαση των διοργανωτών του αγγλικού Grand Slam, ξεκαθαρίζοντας ότι η πολιτική δεν πρέπει να παρεμβαίνει στον αθλητισμό.

«Πάντα θα καταδικάζω τον πόλεμο, επειδή είμαι ο ίδιος παιδί του πολέμου. Αλλά δεν μπορώ να υποστηρίξω την απόφαση των διοργανωτών, νομίζω ότι είναι τρελή», είπε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Οι παίκτες του τένις, οι αθλητές δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει. Όταν η πολιτική παρεμβαίνει στον αθλητισμό, δεν είναι ποτέ καλό».

Το Wimbledon του 2022, είναι το πρώτο τουρνουά τένις που απέκλεισε τους Ρώσους και τους Λευκορώσους τενίστες, σε μια απόφαση που επικρίθηκε έντονα από την ATP και την WTA.

Πηγή: newsbomb.gr