ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει ξεκάθαρο φαβορί για τη θέση του προπονητή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 13:49 ΑΕΚ: Ο Ματίας Αλμέιδα δείχνει ξεκάθαρο φαβορί για τη θέση του προπονητή

Η ΑΕΚ έχει μπει στην τελική ευθεία, για να καλύψει το… κενό που υπάρχει στον πάγκο της. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα ανακοινώσεις με τον Ματίας Αλμέιδα.

Αυτή τη στιγμή, ο Ματίας Χέσους Αλμέιδα εμφανίζεται ως το μεγάλο φαβορί για να γίνει ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με τις δυο πλευρές να έχουν φτάσει σε συμφωνία για τους όρους του συμβολαίου (άφησε πολύ καλή εντύπωση στον Δημήτρη Μελισσανίδη, στη συνάντηση που είχαν).

Οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη, θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Ο 48χρονος Αργεντινός θα φέρει μαζί του όλο το επιτελείο με το οποίο δουλεύει μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΕΚ προσφέρει στον Αλμέιδα διετές συμβόλαιο, με απολαβές 1,2 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν (θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των συνεργατών του).

Πάντως, μέχρι να οριστικοποιηθεί κάτι, τα πάντα είναι… ανοικτά. Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο μόνος τρόπος που ο Αλμέιδα δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ, είναι να υπάρξει κάποιο “μπαμ” της τελευταίας στιγμής, με όνομα προπονητή που θα κάνει στην άκρη τον Αργεντινό.

Πηγή: newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση