Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαΐου 2022 16:01 Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (φωτο intime)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο 21/5, 20:00). Από ένα εισιτήριο οι κάτοχοι διαρκείας – Έως πέντε κάθε φίλαθλος από Δευτέρα (16.05).

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσαν τους φίλους της ομάδας, πως μέχρι τη Δευτέρα (16/05) η διάθεση των εισιτηρίων του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνεται (μέσω ίντερνετ) αποκλειστικά προς τους κατόχους των καρτών διαρκείας, ενώ απ’ τις 15:00 της ίδιας μέρας θα «ανοίξει» η σχετική πλατφόρμα για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους της, σχετικά με τα εισιτήρια του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαΐου στις 8μ.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης», τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 στις 2 μ.μ.

Η διάθεση τους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ

Από την Παρασκευή 13/5/22 έως τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι καρτών διαρκείας. Οι κάτοχοι διαρκείας χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους, μπορούν να αγοράσουν ένα (1) εισιτήριο της επιλογής τους.

Από τη Δευτέρα 16/5/22 στις 3 μ.μ. η πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων θα είναι διαθέσιμη για όλους, φυσικά για τα διαθέσιμα εισιτήρια. Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως και πέντε (5) εισιτήρια στο λογαριασμό του.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας που προμηθεύτηκαν το διαρκείας τους είτε από τα εκδοτήρια είτε μέσω του site της Ticket Master, θα πρέπει να δημιουργήσουν λογαριασμό μέσω του site μας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ

4 15€

5 15€

6 20€

7 20€».

Πηγή: newsit.gr