Ολυμπιακός: Αγγλικό δημοσίευμα για Μιλιβόγεβιτς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 18:41 Ολυμπιακός: Αγγλικό δημοσίευμα για Μιλιβόγεβιτς

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την επιστροφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Πειραιά.

Όπως αναφέρει σήμερα -κατά αποκλειστικότητα- η αγγλική ιστοσελίδα insidefutbol.com, ο Σέρβος διεθνής μέσος έχασε τη θέση του στην Κρίσταλ Πάλας, υπό τον Πάτρικ Βιεϊρά, με την πρόσφατη εμφάνιση εναντίον της Άστον Βίλα να είναι η πρώτη συμμετοχή του στην αρχική ενδεκάδα σε αγώνα, από τον Φεβρουάριο.

«Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω» αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις, επιδιώκοντας να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, εάν η ομάδα της Premier League αρνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει» προσθέτουν.

Ο Μιλιβόγεβιτς έχει συνολικά 176 εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας από τότε που εντάχθηκε στους «αετούς» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2017.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση