Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσιμίκας για τελικό Champions League: «Όνειρο ζωής το τρόπαιο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 00:07 Τσιμίκας για τελικό Champions League: «Όνειρο ζωής το τρόπαιο»

Ο Κώστας Τσιμίκας επιθυμεί το Σάββατο στον τελικό του Παρισιού, με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης να γράψει ιστορία και να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατακτάει τo Champions League.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την δίψα του για το τρόπαιο, τονίζοντας πως είναι όνειρο ζωής για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Αναλυτικά η δήλωση του ‘Ελληνα άσου:

«Σίγουρα είναι κάτι τεράστιο και για μένα. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Αφού φτάσαμε ως εδώ θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσω αυτό το τρόπαιο. Για μένα είναι όνειρο ζωής, όπως και για την οικογένειά μου. Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση και ελπίζω να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τον τίτλο.

Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει κάποια σκαλιά πριν φτάσει στην κορυφή. Εγώ δεν έχω φτάσει, θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Ήταν δύσκολα για μένα, αλλά αυτό που θέλω να συμβουλεύσω τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, είναι να πιστεύουν και να δουλεύουν σκληρά. Αυτό έκανα εγώ, πίστευα στον εαυτό μου, δούλευα σκληρά από τον Ολυμπιακό και όλο αυτό με έφερε εδώ. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, έχω δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου».

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο δεύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να αγωνιστεί σε τελικό Champions League, μετά τον Άκη Ζήκο που αγωνίστηκε το 2004, με τη φανέλα της Μονακό στο τελικό με τη Πόρτο του Ζοζέ Μουρίνιο.

πηγή: newsit.gr