Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νεϊμάρ: «Πιστεύω θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 09:53 Νεϊμάρ: «Πιστεύω θα μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα της Γαλλίας ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Παρίσι

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νεϊμάρ, τόνισε ότι θα μείνει στην πρωταθλήτρια Γαλλίας, σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό μέσο OhMyGoal, εν μέσω εικασιών του γαλλικού Τύπου γύρω από το μέλλον του.

«Προς το παρόν, τίποτα δεν μου έχουν πει, αλλά από την πλευρά μου, πιστεύω ότι θα μείνω», είπε ο παίκτης από την Ντόχα, όπου ένας από τους χορηγούς του διοργάνωσε ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που φέρει το όνομά του. «Αυτή είναι η αλήθεια», επέμεινε ο Νεϊμάρ, που υπέγραψε πέρυσι επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2025.

Σήμερα (25/5) η αθλητική γαλλική εφημερίδα «L'Equipe», ανέφερε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν «δεν θα ήταν αντίθετη σε μια αποχώρηση του Νεϊμάρ».

Ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία, για τον οποίο η Παρί ΣΖ πλήρωσε 222 εκατομμύρια ευρώ στην Μπαρτσελόνα το 2017 για την ρήτρα αποδέσμευσής του, δεν είχε την αναμενόμενη παρουσία, λόγω επαναλαμβανόμενων τραυματισμών, που εγείρουν ερωτήματα για τη μελλοντική καριέρα του 30χρονου.

Ο Νεϊμάρ πέτυχε το 100ο του γκολ για την Παρί ΣΖ το Σάββατο (21/5) κόντρα στη Μετς (5-0), στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. «Το όνειρο συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν θα επιστρέψουμε φρέσκοι, με τη δύναμη να παλέψουμε ξανά για τους στόχους μας», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Instagram την Κυριακή.

Πηγή: ΑΠΕ