Με Μάνταλο αρχηγό θα μπει η ΑΕΚ στην «OPAP Arena» - Τον έπεισε ο Μελισσανίδης

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 11:43 Με Μάνταλο αρχηγό θα μπει η ΑΕΚ στην «OPAP Arena» - Τον έπεισε ο Μελισσανίδης

Παρά τις σκέψεις… φυγής που έκανε, ο Πέτρος Μάνταλος θα παραμείνει στην ΑΕΚ, μετά και τη συνάντηση που είχε με το Δημήτρη Μελισσανίδη. Η “παρατήρηση” που του έκανε ο διοικητικός ηγέτης των “κιτρινόμαυρων”.

Έγινε η… ανατροπή δεδομένων στην ΑΕΚ, μετά τη συνάντηση που είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Πέτρος Μάνταλος. Αν και το προηγούμενο διάστημα εμφανίστηκε έτοιμος να πάρει “διαζύγιο” από τους “κιτρινόμαυρους”, ο 31χρονος μέσος θα παραμείνει στην Ένωση και θα είναι αρχηγός της ομάδας που θα μπει σε λίγους μήνες στην “OPAP Arena”.

Στη συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, ο Μάνταλος τού επανέλαβε όσα σκεφτόταν και είχε δημοσίως καταθέσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε, είχε πει χαρακτηριστικά: «Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Τις επόμενες μέρες που θα ακολουθήσουν, ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω και θα αναλάβω τις ευθύνες μου με πράξεις και όχι με λόγια», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά την αποχώρησή του.

Ωστόσο, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε στον Μάνταλο πως δεν έπρεπε να κάνει δηλώσεις πριν μιλήσει μαζί του, αν κι αντιλαμβάνεται τη δύσκολη ψυχολογική του κατάσταση εκείνο το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Έτσι, θα κλείσει δεκαετία στην ομάδα της καρδιάς του, η οποία τον απέκτησε από την Ξάνθη το 2014. Παράλληλα, αναμένεται να… 300ρίσει, αφού σε αυτά τα εννέα χρόνια έχει 278 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της ΑΕΚ, με 54 γκολ και 82 ασίστ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση