Αποκλείστηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022 20:24 Αποκλείστηκε από το Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να περάσει στα προημιτελικά του Roland Garros. Ο 19χρονος Δανός, Χόλγκερ Ρούνε, επικράτησε του Έλληνα πρωταθλητή με 3-1 σετ και κόντρα στα προγνωστικά ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του γαλλικού γκραντ σλαμ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να επαναλάβει την περσινή πορεία του στο Roland Garros (σ.σ. είχε φτάσει στον τελικό) και ολοκλήρωσε την παρουσία του στο Παρίσι στη φάση των “16”

Ο Χόλγκερ Ρούνε ήταν εντυπωσιακός και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Έλληνα πρωταθλητή, κλείνοντας ραντεβού με τον Κάσπερ Ρουντ στα προημιτελικά.

Ο 19χρονος Δανός, No. 40 στον κόσμο, γράφει ιστορία και φιλοδοξεί να αποτελέσει μαζί με τον Κάρλος Αλκαράθ τα δύο νέα μεγάλα αστέρια του παγκοσμίου τένις.

Ο νεαρός Ρούνε, ο οποίος διανύει μόλις τη δεύτερη σεζόν του στο ATP Tour και μετέχει για πρώτη φορά στο γαλλικό γκραν σλαμ, έπαιξε εξαιρετικό τένις, περιόρισε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα τον Έλληνα πρωταθλητή σε παθητικό ρόλο και έφτασε δίκαια στη μεγαλύτερη νίκη της ως τώρα καριέρας του με 7-5, 3-6, 6-3, 6-4 μετά από τρεις ώρες αγώνα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση