Ο Πάμπλο Λάσο δεν επιστρέφει φέτος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το έμφραγμα που υπέστη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 12:17 Ο Πάμπλο Λάσο δεν επιστρέφει φέτος στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το έμφραγμα που υπέστη

Ο Πάμπλο Λάσο δεν πρόκειται να επιστρέψει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης τη φετινή σεζόν, με τους Μαδριλένους να αναμένεται να παραταχθούν στα υπόλοιπα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος χωρίς τον προπονητή τους.

Ο Πάμπλο Λάσο υπέστη έμφραγμα και την Κυριακή (6/6) του έγινε καθετηριασμός στην καρδιά. Ο 54χρονος προπονητής παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Μαδρίτης, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο Ισπανός τεχνικός θα μεταφερθεί σε κανονικό δωμάτιο τις επόμενες μέρες, ωστόσο δεν πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα, όπως αναφέρει η Marca.

Θα χρειαστεί ένα διάστημα επιτήρησης, με διαρκείς εξετάσεις, αλλά ταυτόχρονα αυστηρής δίαιτας και χρήσης αντιπηκτικών, προκειμένου να επανέλθει ο οργανισμός του. Η επιστροφή του στη δράση αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο άμεσος συνεργάτης του, Τσους Ματέο, θα αναλάβει να καθοδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία.

Πηγή: Newsit.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση