Ελλάδα – Κύπρος: Με εκπλήξεις από τον Γκουστάβο Πογέτ η ενδεκάδα της Εθνικής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 21:34 Ελλάδα – Κύπρος: Με εκπλήξεις από τον Γκουστάβο Πογέτ η ενδεκάδα της Εθνικής

Η Ελλάδα θα παραταχθεί κόντρα στη Κύπρο για το Nations League με το 4-3-3, με τον Γκουστάβο Πογέτ να προχωράει σε τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Πρίστινας.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος, στο κέντρο της άμυνας Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος, δεξιά ο Μπάλντοκ, αριστερά ο Τσιμίκας, στον άξονα θα βρεθούν οι Σιώπης, Μάνταλος και Μπακασέτας, στα φτερά της επίθεσης Λημνιός και Δουβίκας ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ο Παυλίδης.

Ελλάδα (Γκουστάβο Πογέτ): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Λημνιός, Παυλίδης, Δουβίκας.

Στον πάγκο οι Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Μασούρας, Αλεξανδρόπουλος, Παπανικολάου, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Γιακουμάκης, Γιαννούλης.

Κύπρος (Νίκος Κωστένογλου): Μιχαήλ – Γκόγκιτς, Κατελάρης, Κορρέα – Πίττας, Αρτυματάς, Κυριάκου, Ν. Ιωάννου – Παπουλής, Σωτηρίου, Λοΐζου.

Στον πάγκο οι Τούμπας, Χριστοδούλου, Μ. Ιωάννου, Σπόλιαριτς, Αντωνίου, Χριστοφή, Αβραάμ, Ν. Παναγιώτου, Κακουλλής, Λαΐφης, Κάστανος, Τζιωνής.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση