Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε άδεια για να βρει άλλη ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 19:26 Μπρούκλιν Νετς: Ο Καϊρί Ίρβινγκ πήρε άδεια για να βρει άλλη ομάδα

Ο Καϊρί Ίρβινγκ θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν για τους Μπρούκλιν Νετς, καθώς η ομάδα του έδωσε την άδεια να μιλήσει με άλλες ομάδες για την ανταλλαγή του και ξεκίνησε το… σεισμό που μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το μετεγγραφικό καλοκαίρι στο NBA.

Όπως αναφέρουν κορυφαία Μέσα στις ΗΠΑ, ο Ίρβινγκ ζήτησε επίσημα από τους Μπρούκλιν Νετς να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ομάδα της Νέας Υόρκης άναψε το “πράσινο φως” στον σούπερ σταρ της.

Οι Νετς ξεκαθάρισαν στον Ίρβινγκ ότι δεν πρόκειται να του προσφέρουν μαξ συμβόλαιο και ο ίδιος βρίσκεται πια με το… ενάμισι πόδι μακριά από τους Νετς. Αναμένεται έτσι να αναζητήσει μία μετεγγραφή με τη μορφή του sign and trade, υπογράφοντας την οψιόν που έχει στο Μπρούκλιν, αλλά μόνο για να γίνει ανταλλαγή.

Οι Λος Άντζελες Λέικερς εμφανίζονται αυτή τη στιγμή ως η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, αλλά δεν έχει πολλά να προσφέρει ως αντάλλαγμα και οι Μπρούκλιν Νετς έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ.

 

 

 

 

πηγή: newsit.gr