Μπήκαν στο σπίτι του άσου της Παρί, Μάρκο Βεράτι στην Ίμπιζα και ξάφρισαν 3 εκατ. ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 16:24 Μπήκαν στο σπίτι του άσου της Παρί, Μάρκο Βεράτι στην Ίμπιζα και ξάφρισαν 3 εκατ. ευρώ

Ο Ιταλός  διεθνής ποδοσφαιριστής παραθέριζε με την εντυπωσιακή σύζυγό του σε έπαυλη που του  είχε νοικιάσει ο Ρονάλντο στην Ίμπιζα - Την ώρα της ληστείας το ζεύγος Βεράτι απουσίαζε από την εξοχική κατοικία.

Θύμα ληστείας έπεσε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, Μάρκο Βεράτι, την ώρα που απολάμβανε τις διακοπές του στην εξοχική έπαυλη του Βραζιλιάνου πρώην σούπερ σταρ Ρονάλντο, την οποία είχε νοικιάσει για τις διακοπές του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Diario de Ibiza», οι ληστές εισέβαλαν στη βίλα όπου διέμενε τις τελευταίες ημέρες ο 29χρονος μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, με την εντυπωσιακή Γαλλίδα σύζυγό του, και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι ρολόγια, κοσμήματα και χρήματα, η αξία των οποίων υπολογίζεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ, ενώ την ώρα της ληστείας, ο Βεράτι και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν στην έπαυλη.

Ο 31χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής παντρεύτηκε με την Γαλλίδα Τζέσικα Αΐντι στο Παρίσι μετά τον τελικό του Euro 2020.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκο Βεράτι ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρώτη φορά που ντύθηκε γαμπρός ήταν όταν παντρεύτηκε την Ιταλίδα Λάουρα Ζαζάρα με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους.

Η εκρηκτική Τζέσικα ήταν το 2011 η φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς «Fresh Faces», εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της, το χυμώδες κορμί και τα εξωτικά χαρακτηριστικά, ενώ σήμα - κατατεθέν είναι τα σγουρά μαλλιά της.

Ακόμη είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα του Sports Illustrated, ενώ στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες με σέξι μαγιό, που αναστατώνουν τους ακολούθούς της.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση