Τέλος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ – Συνεχίζει στην Αίγυπτο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 11:19 Τέλος ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ – Συνεχίζει στην Αίγυπτο

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την πρόσληψή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας!

Η… κεφαλή της ελληνικής ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου, κάτι που σημαίνει πως ο Άγγλος δεν θα συνεχίσει στη χώρα μας.

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος διαιτητής δεν είχε πλέον συμβόλαιο με την ΕΠΟ και ήταν ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη νέα του δουλειά. Την ίδια στιγμή, η πλευρά της Ελληνικής Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου -μέσω του νέου της προέδρου- είχε εκφράσει προθέσεις… οριστικού διαζυγίου.

«Σε συνεργασία με την FIFA και την UEFA, θα εξετάσει και άλλα ονόματα αλλοδαπών αρχιδιαιτητών και υπεύθυνων VAR, με κύριο κριτήριο προτίμησης τους την ενασχόληση με την παραγωγική διαδικασία, ούτως ώστε, σε εύθετο χρόνο να επανέλθει η διαιτησία-ερασιτεχνική ή επαγγελματική-στους Έλληνες διαιτητές. Τα ονόματα των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, θα ανακοινωθούν μέχρι τις 20/7», είχε αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, σχετικά με το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί ο Άγγλος.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Κλάτενμπεργκ πάντως έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση