Νεϊμάρ: «Στο Λονδίνο οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου για συζητήσεις με την Τσέλσι» λέει το ESPN

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 14:05 Νεϊμάρ: «Στο Λονδίνο οι εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου για συζητήσεις με την Τσέλσι» λέει το ESPN (φωτο Reuters)

Τη μετεγγραφή του καλοκαιριού θέλει να κάνει η Τσέλσι, με την απόκτηση του Νεϊμάρ. Σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει αβέβαιο, οι φήμες περί αποχώρησής του… δίνουν και παίρνουν καθημερινά και πλέον η Τσέλσι εμφανίζεται να κινείται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει το «ESPN», εκπρόσωποι του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ταξίδεψαν στο Λονδίνο και θα έχουν συνάντηση με τον νέο ιδιοκτήτη των «μπλε», Τοντ Μπόλι!

Ο Νεϊμάρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση. Η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας φέρεται να έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του παίκτη, πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του.

 

Την ίδια στιγμή, ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, θέλει να… κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των φιλάθλων των “μπλε” με μια μεγάλη μετεγγραφική έκπληξη.

Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση