Ρονάλντο και Μέσι μαζί στην Μπαρτσελόνα; - «Βόμβες» από τους Ισπανούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 15:07 Ρονάλντο και Μέσι μαζί στην Μπαρτσελόνα; - «Βόμβες» από τους Ισπανούς

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες στην Ιβηρική.

Ισπανικά δημοσιεύματα δίνουν σενάρια για προσέγγιση της Μπαρτσελόνα στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ την ίδια ώρα ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στους Μπλαουγκράνα και αν επιβεβαιωθούν όλα – κάτι που δεν δείχνει να είναι και πολύ πιθανό – τότε τα δύο μεγάλα αστέρια μπορεί να συνυπάρξουν για πρώτη φορά με την ίδια φανέλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «AS» ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, συναντήθηκε στη Βαρκελώνη με τον ατζέντη του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, με τους δυο άνδρες να συζητούν για το μέλλον του Πορτογάλου σταρ

Ο «CR7» πριν μόλις λίγα 24ωρα έκανε επίσημο αίτημα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αποχωρήσει με μεταγραφή μέσα στο καλοκαίρι. Τσέλσι, Μπάγερν Μονάχου και Νάπολι είναι ανάμεσα στις υποψήφιες, με την πρώτη να είναι η πλέον ανεπιθύμητη για τους «Κόκκινους Διαβόλους», οι οποίοι όπως είναι λογικό δεν θέλουν να ενισχύσουν μια άμεση ανταγωνίστρια στην Premier League.

O Πορτογάλος ατζέντης έθεσε στα υπόψιν του Λαπόρτα την περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού. Πρόκειται για μια υπόθεση, η οποία αν προχωρήσει θα είναι η «βόμβα» του καλοκαιριού, με τον Κριστιάνο να πηγαίνει στην αιώνια αντίπαλο της «αγαπημένης» του Ρεάλ Μαδρίτης.

«Τηλεφώνημα Μέσι σε Τσάβι» και τα σενάρια βροχή

Ο Λιονέλ Μέσι, από τον οποίο το μεγάλο αφεντικό της Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει να δει πολλά πράγματα τη νέα σεζόν στο «Παρκ ντε Πρενς», φέρεται να φροντίζει ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποια… γέφυρα που θα τον ενώνει με την Μπαρτσελόνα.

Έτσι, λοιπόν, η εκπομπή «Chiringuito» ανέφερε ότι ο ηγέτης της εθνικής ομάδας της Αργεντινής τηλεφώνησε στον Τσάβι.

Μετά τη δική τους συνομιλία θα περιμένει πλέον να μιλήσει και τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Τζουάν Λαπόρτα, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο της μεγάλης επιστροφής και τον τρόπο με τον οποίο θα το καταφέρουν.

Πηγή: Gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση