Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: «Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα» γράφουν στην Σερβία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 11:56 Παναθηναϊκός: «Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επιστρέφει στον Ερυθρό Αστέρα» γράφουν στην Σερβία

Στην… έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Νεμάνια Νέντοβιτς; Όπως μεταδίδουν οι Σέρβοι, ο παίκτης του “τριφυλλιού” βρίσκεται μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Χάνει τον Νεμάνια Νέντοβιτς οι Παναθηναϊκός σύμφωνα με τους Σέρβους. Σύμφωνα με το «mozzartsport», υπάρχει δεδομένη συμφωνία του παίκτη του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει ότι «… σύντομα η επιστροφή του Νέντοβιτς στα ερυθρόλευκα θα γίνει επίσημη», ενώ τονίζεται ότι ο παίκτης αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012 στους «ερυθρόλευκους» και κάνοντας στη συνέχεια μια σύντομη αναδρομή στην καριέρα του.

«Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε με την καλύτερη δυνατή κίνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραδώσει το στέμμα έτσι απλά. Άσχετα που η Παρτίζαν αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν από την περσινή», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Πλέον, αναμένεται να δούμε το κατά πόσο αληθεύει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και αν θα υπάρξει κάποια αντίδραση για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν οψιόν και ρήτρες που μπορούν να το «σπάσουν» μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Πηγή: newsit.gr