Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Όχι» της ΑΕΚ σε πρόταση της Ουτρέχτης για Άμραμπατ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 16:08 «Όχι» της ΑΕΚ σε πρόταση της Ουτρέχτης για Άμραμπατ

Οι Ολλανδοί δεν έχουν ικανοποιήσει οικονομικά την Ένωση.

Το κεφάλαιο του Νορντίν Άμραμπατ παραμένει ορθάνοιχτο για την ΑΕΚ δεδομένου ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ένα ζήτημα το οποίο όπως έχει ο ίδιος γνωστοποιήσει στη διοίκηση του club αποτελεί την αιτία που επιθυμεί να επαναπατριστεί και να επιστρέφει στην Ουτρέχτη και γενικά την Ολλανδία!

Έως τώρα δεν υπήρχε κάτι που να μπορούσε να δείξει ότι θα προχωρήσει η υπόθεση. Ωστόσο, η ολλανδική ομάδα έκανε μια πρώτη κίνηση προς την Ένωση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ προχώρησε σε πρόταση για την απόκτηση του Άμραμπατ η οποία ωστόσο δεν μπορούσε να ικανοποιήσει την ΑΕΚ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απορριφθεί η προσφορά των Ολλανδών και πλέον περιμένουμε να δούμε αν θα επανέλθουν με νέα προσφορά…

Πάντως, δεν προβλέπεται κάποια νέα συνάντηση μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ΑΕΚ, με τον Κουχάρσκι ή τον Κονέ, αφού και οι δύο πλευρές γνωρίζουν τα δεδομένα για να προχωρήσει το deal. Ο ίδιος ο Ολλανδομαροκινός πάντως εξ συνεπής και απόλυτα επαγγελματίας στις υποχρεώσεις του.

Είναι πασιφανές ότι υπάρχει ένα θέμα που προσπαθούν να βρουν οι δυο πλευρές ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί χωρίς να πληγούν τα ζωτικά συμφέροντα της ομάδας και βέβαια λαμβάνοντας υπόψη πάντα όσα θέτει ο ποδοσφαιριστής. Αλλά πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι καλό.

Πηγή: Gazzetta.gr