Κύργιος σε Ναδάλ: «Καλή ανάρρωση, τα λέμε την επόμενη φορά»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 14:49 Κύργιος σε Ναδάλ: «Καλή ανάρρωση, τα λέμε την επόμενη φορά» (φωτο Reuters)

Ο Νικ Κύργιος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ράφα Ναδάλ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Ισπανού θρύλου του τένις, ότι αποσύρεται από τα ημιτελικά του Wimbledon και τη μεταξύ τους “μάχη”.

Ο Νικ Κύργιος προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon, μετά την απόσυρση του τραυματία Ράφα Ναδάλ από τον μεταξύ τους ημιτελικό. Το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς, ήταν αρκετά σοβαρό ώστε ο Ισπανός να πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του βρετανικού Grand Slam.

Έτσι, ο Κύργιος προκρίθηκε αυτόματα στον πρώτο Grand Slam τελικό της καριέρας του. Ο Ελληνοαυστρολός θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Ράφα Ναδάλ, μέσω των social media, ευχόμενος καλή και ταχεία ανάρρωση.

«Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικές προσωπικότητες. Ελπίζουμε η ανάρρωσή σου να πάει καλά και όλοι ελπίζουμε να σε δούμε ξανά υγιή. Τα λέμε την επόμενη φορά», έγραψε στο Instagram ο 27χρονος -ελληνικής καταγωγής- Αυστραλός τενίστας.

Πηγή: newsit,gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση