Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Χωρίς Γιούλ η Ισπανία στο φιλικό – Έφυγαν περισσότερα από 11.000 εισιτήρια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 16:12 Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Χωρίς Γιούλ η Ισπανία στο φιλικό – Έφυγαν περισσότερα από 11.000 εισιτήρια

Ο Σέρχιο Γιούλ θα θα απουσιάσει από το φιλικό προετοιμασίας της εθνική Ισπανίας με την Εθνική μπάσκετ στο ΟΑΚΑ (09/08, ΕΡΤ1). Μεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι φίλοι της “Γαλανόλευκης” για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Ο Σέρχιο Γιουλ αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα και δεν ταξίδεψε με την αποστολή της εθνικής Ισπανίας στην Ελλάδα για τον φιλικό αγώνα με την Εθνική μπάσκετ.

Μάλιστα, ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης θα μείνει εκτός ομάδας μέχρι τις 10 Αυγούστου, κάτι που αυτόματα καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του και στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων, στην Ισπανία (11/08).

Να αναφέρουμε ότι -σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΟΚ, οι φίλοι της εθνικής έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το αυριανό ματς του ΟΑΚΑ.

“Περισσότερα από 11.000 εισιτήρια έχουν ήδη πουληθεί και τα εναπομείναντα συνεχίζουν να διατίθενται με δύο τρόπους, ηλεκτρονικά που εμφανίζονται άμεσα με την πληρωμή σε ηλεκτρονική μορφή στον αγοραστή και δια ζώσης από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ.” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση