Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς στα προκριματικά του Conference League

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 15:22 Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς στα προκριματικά του Conference League

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα δώσουν στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς την απαραίτητη ώθηση, προκειμένου να πάρει σκορ πρόκρισης κόντρα στην Σλάβια Πράγας και να περάσει στα play off του Conference League.

Μέσα σε λίγες ώρες, από τη στιγμή που τέθηκαν στην κυκλοφορία, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξάντλησαν -μέσω ίντερνετ- τα εισιτήρια του αγώνα της Λεωφόρου.

Θυμίζουμε ότι η “Θύρα 13” έχει καλέσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να συνοδεύσουν την αποστολή της ομάδας, από το ξενοδοχείο στο “Απ. Νικολαΐδης” πριν το ματς, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια στήριξης αλλά και ψυχολογικού ντοπαρίσματος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης Αυγούστου 2022 κόντρα στη Σλάβια Πράγας στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Europa Conference League.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο για το τεράστιο ενδιαφέρον του. Σας περιμένουμε στο γήπεδο της Λεωφόρου για τη μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού προκειμένου να προκριθεί στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης!».