Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 22:03 Στέφανος Τσιτσιπάς: Έκανε δώρο στον πατέρα του μια Aston Martin - Δείτε βίντεο

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χάρισε στον πατέρα του ένα αυτοκίνητο αξίας 240.000 ευρώ

Μια Aston Martin DBX έκανε δώρο στον πατέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς σύμφωνα με ρεπορτάζ γαλλικής ιστοσελίδας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει 240.000 ευρώ και οι πινακίδες του είναι 24/12, δηλαδή την ημερομηνία γέννησης του πατέρα και προπονητή του Απόστολου.

Ο πατέρας του ξαφνιασμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και συγκινημένος αγκάλιασε τον Στέφανο.

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη. Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει το ρεπορτάζ.

«O Στέφανος Τσιτσιπάς είχε σκηνοθετήσει την παράδοση του δώρου. Ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό έδωσε τα κλειδιά στον πατέρα του. Κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου, ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, που ο Απόστολος Τσιτσιπάς ανακάλυψε με χαρά και έκπληξη.

Εμφανώς έκπληκτος και χαρούμενος, ο Απόστολος ευχαρίστησε τον γιο του, μόλις η συγκίνηση υποχώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του “orange.fr”.

Ο Έλληνας τενίστας διαθέτει ένα πανάκριβο Tesla το οποίο έχει ονομάσει "Τζούλια" αφού αυτό είναι το όνομα της μητέρας του.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έχει από μικρό παιδί έως σήμερα προπονητή και μέντορα τον Απόστολο είναι αυτή την περίοδο στο Μόντρεαλ για τους αγώνες του Rogers Cup.

Μάλιστα μετά δεδομένη την απουσία των Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Ζβέρεφ έχει πολλές πιθανότητες διάκρισης σε ένα τουρνουά όπου το 2018 είχε φτάσει στον τελικό και είχε χάσει την κούπα από τον Ράφα.

πηγή: protothema.gr