Κλέι Τόμπσον: Τον υπνώτισε «μάγος» και ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν το πίστευε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 10:40 Κλέι Τόμπσον: Τον υπνώτισε «μάγος» και ο πρωταθλητής του ΝΒΑ δεν το πίστευε

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία βίωσε ο Κλέι Τόμπσον, στο περιθώριο αγώνα μπέιζμπολ. Ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς συμμετείχε σε… μαγικό σόου και επέτρεψε σε έναν “μάγο” να τον υπνωτίσει.

Στο επόμενο μου… κόλπο, θα υπνωτίσω τον Κλέι Τόμπσον! Αυτή την ατάκα πρέπει να είπε από μέσα του ο “μάγος”, Τζόνι Γου, όταν αντίκρισε μπροστά του τον πρωταθλητή ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ο Κλέι Τόμπσον κάνει τις διακοπές του και όποτε μπορεί πηγαίνει να παρακολουθήσει τον αδερφό του σε αγώνες μπέιζμπολ ( αγωνίζεται στους Los Angeles Dodgers). Στην τελευταία του επίσκεψη, δέχθηκε να συμμετάσχει στο σόου του Γου, αφέθηκε στις ικανότητες υπνωτισμού του κι έγινε η… μαριονέτα του, ακολουθώντας κάθε εντολή.

Στο τέλος, όταν ο Γου “ξύπνησε” τον Τόμπσον, του εξήγησε τι του συνέβη, με τον παίκτη των Γουόριορς να ζητάει… VAR για να δει τι ακριβώς συνέβη, χωρίς να πιστεύει ότι κουνούσε τα χέρια του, σε κάθε εντολή του “μάγου”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ESPN (@espn)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση