Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκαν στη Βαρκελώνη και «φούντωσαν» τις φήμες για τους Σίξερς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 13:09 Κέβιν Ντουράντ και Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκαν στη Βαρκελώνη και «φούντωσαν» τις φήμες για τους Σίξερς

Την ώρα που οι Σίξερς αποτελούν πιθανό προορισμό για τον Κέβιν Ντουράντ, η συνύπαρξη του με τον Τζέιμς Χάρντεν στη Βαρκελώνη, ήρθε να δώσει… τροφή στις συγκεκριμένες φήμες.

Ο Κέβιν Ντουράντ δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει από τους Μπρούκλιν Νετς και πολλά Μέσα στις ΗΠΑ γράφουν πως οι Σίξερς είναι ένας πιθανός προορισμός για τον “K.D.”.

Λίγες ημέρες μετά από την κοινή τους παρουσία σε συναυλία του Τράβις Σκοτ στο Λονδίνο, ο Κέβιν Ντουράντ και ο “άσος” των Σίξερς, Τζέιμς Χάρντες βρέθηκαν να προπονούνται μαζί στη Βαρκελώνη.

Θυμίζουμε ότι οι δυο “αστέρες” του ΝΒΑ συνυπήρξαν στους Μπρούκλιν Νετς και μάλιστα το καλοκαίρι του 2021 είχαν βρεθεί στην Μύκονο για διακοπές και μάλιστα είχαν προπονηθεί σε κλειστό γήπεδο, στο “νησί των ανέμων”.

Πάντως, στους Νετς δεν έχουν πάρει ακόμη απόφαση για το πως θα διαχειριστούν το αίτημα του Ντουράντ για trade, το οποίο και εξετάζεται. Ενδιαφέρον για τον “KD” εμφανίζονται να έχουν δείξει και οι Σέλτικς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NBA on ESPN (@nbaonespn)

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση