Το «αντίο» της Σερένα Γουίλιαμς «εξαφανίζει» τα εισιτήρια του US Open

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 12:17 Το «αντίο» της Σερένα Γουίλιαμς «εξαφανίζει» τα εισιτήρια του US Open photo Reuters

Το μεγάλο “αντίο” της Σερένα Γουίλιαμς στην ενεργό δράση θα γίνει μετά το προσεχές US Open και οι φίλοι του τένις στην Αμερική “τρέχουν” για ένα εισιτήριο του τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

«Μιλάμε για το φαινόμενο Σερένα, που είναι σαν ένα τσουνάμι. Από τη στιγμή που ο κόσμος έμαθε τα νέα, πουλήθηκαν 13.000 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και 4.500 για το πρώτο βραδινό session. Είναι ένα νούμερο άνευ προηγουμένου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ένωσης Αντισφαίρισης των ΗΠΑ (USTA), Κρις Γουίντμαϊερ στη New York Post.

Τα εισιτήρια για το πρόγραμμα του πρώτου γύρου στο πρώτο διήμερο… εξαφανίζονται, καθώς έχουν πουληθεί ήδη 13.000, εκ των οποίων τα 4.500 αφορούν το βραδινό πρόγραμμα.

Παράλληλα, ο Γουίντμαϊερ ανέφερε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτόν τον παροξυσμό, πουλώντας τα εισιτήρια του πάνω διαζώματος στο Arthur Ashe στη βραδινή πρεμιέρα των αγώνων, αξίας 35 δολαρίων, για τιμές που ξεπερνούν και τα 7.000 δολάρια.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση