Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο μήνυμα μετά την πρόκριση στους 8 του Eurobasket

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2022 09:33 Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο μήνυμα μετά την πρόκριση στους 8 του Eurobasket

Ήταν, για ακόμη μια φορά, ο καταλυτικός παράγοντας της νίκης της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο Eurobasket. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα με τη γαλανόλευκη και δεν το κρύβει.

Το βράδυ της Κυριακής (11.09.2022) ο Greek Freak πήρε την Εθνική ομάδα από το χέρι και με συνοδοιπόρους τους Παπαπέτρου και Λαρεντζάκη, οδήγησαν την επίσημη αγαπημένη στη νίκη επί της Τσεχίας και την πρόκριση στους 8 του Eurobasket. Με άμυνες και τρίποντα που «πλήγωσαν» τους μαχητικούς Τσέχους, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ξανά ο ηγέτης της ομάδας.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά την επικράτηση επί της Τσεχίας, που οδηγεί την Ελλάδα απέναντι στην οικοδέσποινα Γερμανία το βράδυ της Τρίτης (13.09.2022), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο…. παραδέχθηκε ότι η Εθνική ομάδα και ο ίδιος «ζωγραφίζουν» στα παρκέ του Eurobasket!

«Συνεχίζοντας να παράγουμε τέχνη» έγραψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε ανάρτησή του στο Instagram.

 

 

Στο ματς με την Τσεχία (93-88 νίκησε η Ελλάδα), παρά το τείχος που ύψωσαν οι αντίπαλοι απέναντί του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να κάνει double double με 27 πόντους (οι περισσότεροι στο β’ μέρος), 10 ριμπάουντ (κάποια πολύ κρίσιμα), 5 ασίστ και 5 μπλοκ, ενώ πέτυχε και κρίσιμα τρίποντα.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση