Eurobasket 2022: Κόντρα στην «οικοδέσποινα» Γερμανία η Εθνική για την πρόκριση στους «4»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 09:53 Eurobasket 2022: Κόντρα στην «οικοδέσποινα» Γερμανία η Εθνική για την πρόκριση στους «4»

Στον έτερο αγώνα της ημέρας, η ανεβασμένη Ισπανία θα βρεθεί απέναντι στη Φινλανδία.

Η Εθνική αντιμετωπίζει τη Γερμανία (13/09, 21:30 ΕΡΤ1) για τη φάση των «8» του Eurobasket 2022 με φόντο τη νίκη που θα την πάει ένα βήμα πιο κοντά στη ζώνη των μεταλλίων. Σε ένα ματς που η κατάμεστη Mercedes-Benz Arena «φυλάει» για το κερασάκι στην τούρτα της πρώτης ημέρας των «8» καλύτερων της διοργάνωσης.

Στην προετοιμασία για το δεύτερο νοκ άουτ ματς κόντρα στην παρέα του Ντένις Σρέντερ, οι διεθνείς είχαν δίπλα τους τον Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση στο «Μαξ Σμέλινγκ Χάλε».

Εκεί, ο Δημήτρης Ιτούδης μιλώντας για τις ιδιαιτερότητες της συγκεκριμένης αναμέτρησης στάθηκε στην ικανότητα του αντιπάλου, αλλά και τη στήριξη που θα έχει από τον κόσμο, ενώ ο Κώστας Σλούκας εστίασε στην αμυντική λειτουργία των «γαλανόλευκων» που είναι το κλειδί για κάθε μεγάλη εμφάνιση.

Στον έτερο αγώνα της ημέρας, η ανεβασμένη Ισπανία θα βρεθεί απέναντι στη Φινλανδία του Λάουρι Μάρκανεν σε έναν αγώνα που θα έχει φανερώσει τον επόμενο αντίπαλο σε μία πιθανή πρόκριση της Εθνικής.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

Ισπανία – Φινλανδία (18:15)
Γερμανία – Ελλάδα (21:30)

Πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση