Eurobasket 2022 - Λούκα Ντόντσιτς: «Έπαιξα άθλια, αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 09:54 Eurobasket 2022 - Λούκα Ντόντσιτς: «Έπαιξα άθλια, αναλαμβάνω την ευθύνη για τον αποκλεισμό της Σλοβενίας» (φωτο intime)

Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έπιασε τα γνωστά στάνταρ απόδοσης του στο παιχνίδι της Σλοβενίας με την Πολωνία, με αποτέλεσμα να μην κατάφερε να στείλει την ομάδα του στα ημιτελικά του Eurobasket 2022.

Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν απογοητευμένος από την εμφάνιση του και τον αποκλεισμό της Σλοβενίας, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αποτυχία των Σλοβένων στο Eurobasket 2022.

“Συγχαρητήρια στην Πολωνία, έκανε απίθανο ματς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι μεγάλο κατόρθωμα για εκείνους. Εμείς δεν μπήκαμε στο παιχνίδι όπως θέλαμε, επιστρέψαμε, όμως οι Πολωνοί πάλεψαν και αξίζουν συγχαρητήρια.

Εγώ είμαι εδώ για να εκπροσωπώ τη χώρα μου. Όταν είμαι υγιής, θα παίζω για τη Σλοβενία. Δεν ξέρω τι να σας πω, δεν είμαι στο 100%, έκανα ένεση πριν από την τρίτη περίοδο. Είχα πολλά προβλήματα, αλλά έπαιξα άθλια, πρόδοσα τη χώρα μου και αναλαμβάνω την ευθύνη για την αποτυχία. Είμαι ο Λούκα και πρέπει να είμαι καλύτερος.

Η Πολωνία έχει σπουδαία ομάδα, όπως και το Βέλγιο. Όλοι μας είχαν φαβορί, αλλά σε αυτό το EuroBasket όλοι είδατε ότι υπάρχουν πολλές καταπληκτικές ομάδες. Αυτή η διοργάνωση είναι το κάτι άλλο. Δεν εξεπλάγην από την εμφάνιση του Πονίτκα, είναι σπουδαίος μπασκετμπολίστας, είναι ίσως επιπέδου NBA, αν και δεν είμαι GM ή παράγοντας κάποιας ομάδας”, δήλωσε ο Λούκα Ντόντσιτς.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση