Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με Σένκεφελντ και Χουάνκαρ η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 20:20 Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Με Σένκεφελντ και Χουάνκαρ η αποστολή του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 5η αγωνιστική της Super League 1 (17/09, 21:30) και θα ψάξει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας πλέον και ενισχύσεις.

Μπορεί οι Τσοκάι και Τρουιγέ να μην είναι ακόμη διαθέσιμοι, αλλά τόσο ο Σένκεφελντ, όσο και ο Χουάνκαρ επέστρεψαν από τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

 

 

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση