Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές επιτυχίες στο αθλητικό στοίχημα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 13:29 Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές επιτυχίες στο αθλητικό στοίχημα

Κατά καιρούς τυχεροί παίκτες του στοιχήματος έχουν καταφέρει ορισμένες εντυπωσιακές νίκες με τεράστια κέρδη στο αθλητικό στοίχημα και αυτές είναι 5 από αυτές.

Απίστευτες νίκες στο αθλητικό στοίχημα

Οι περισσότεροι παίκτες του αθλητικό στοιχήματος γνωρίζουν πως η επιτυχία στο συγκεκριμένο παιχνίδι έρχεται μακροπρόθεσμα, συνήθως με μικρές αλλά σταθερές επιτυχίες. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι σαν το Τζόκερ όπου κανείς μπορεί να κερδίσει με τη μία εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις όπου κάποιοι τυχεροί παίκτες έπεσαν μέσα σε κάποιες εξαιρετικά απίθανες προβλέψεις τους με υψηλές στοιχηματικές αποδόσεις, με αποτέλεσμα να κερδίσουν εξωφρενικά μεγάλα ποσά. Έτσι τα ονόματά τους έμειναν στην ιστορία, παρότι οι περισσότεροι δεν ήταν διάσημοι.

5 από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο αθλητικό στοίχημα

Σήμερα μπορεί κανείς να παίξει αθλητικό στοίχημα, είτε σε κάποιο φυσικό πρακτορείο όπως αυτά που έχουμε στην Ελλάδα και τα οποία διαχειρίζεται ΟΠΑΠ, είτε ευκολότερα, μέσω διαδικτύου από το σπίτι . Ο περισσότερος κόσμος επιλέγει τη δεύτερη περίπτωση, καθώς και οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι υψηλότερες, που σημαίνει πως και το πιθανό κέρδος είναι επίσης πολύ μεγαλύτερο. Εάν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε τους κορυφαίους στοιχηματικούς ιστότοπους στην Ελλάδα, τότε επισκεφθείτε το https://www.bestbettingsites.com/greece/ και θα βρείτε τις καλύτερες νόμιμες επιλογές για τη χώρα μας στον χώρο του αθλητικού στοιχήματος.

Στη συνέχεια θα αναφερθούμε πέντε πολύ μεγάλες νίκες σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στο αθλητικό στοίχημα και οι οποίες εντυπωσιάζουν.

1. Η περίπτωση του Αμερικανού Billy Walter

Ένας Αμερικάνος που μέχρι τη στιγμή της επιτυχίας του δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστός φιγουράρει στην κορυφή της επιτυχίας όσον αφορά το αθλητικό στοίχημα. Ο Bill Walter δεν ήταν βέβαια εντελώς άγνωστος, αλλά οι μόνοι που τον γνώριζαν ήταν οι καλά γνωρίζοντες τον χώρο των τυχερών παιχνιδιών. Ήταν το 2010 όταν ο συγκεκριμένος παίκτης του στοιχήματος στοιχημάτισε στο αμερικανικό Super Bowl και συγκεκριμένα στον τελικό αγώνα ανάμεσα στους New Orleans Saints και στους Indianapolis Colts.

Το στοίχημα του ήταν υπέρ του αουτσάιντερ, πού στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η Saints. Η πρόβλεψή του τελικά επιβεβαιώθηκε με την επιτυχία της ομάδας της νέας Ορλεάνης που κατέληξε σε θρίαμβο. Αυτό το γεγονός προσέφερε στον Billy Walter 3,5 εκατομμύρια δολάρια, πού είναι το μεγαλύτερο καταγεγραμμένο κέρδος στο αθλητικό στοίχημα παγκοσμίως.

2. Η νίκη του Jason Adduchi στοιχηματίζοντας στο γκολφ

Δεν θα λέγαμε πως το γκολφ είναι από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στο αθλητικό στοίχημα, όμως παίκτες όπως ο Jason Adduchi φαίνεται να γνωρίζουν καλά το συγκεκριμένο σπορ. Ο παίκτης αυτός του στοιχήματος πραγματοποίησε ένα μακροχρόνιο στοίχημα αξίας 85.000 δολαρίων υπέρ του Tiger Woods. Παρότι ο μεγάλος γκολφέρ αποτελεί τεράστιο όνομα για το άθλημα, την περίοδο εκείνη ήταν πολύ εκτός φόρμας και οι στοιχηματικές αποδόσεις υπέρ του ήταν πάρα πολύ ψηλές. Είχε μάλιστα πολλά χρόνια να κερδίσει κάποιο πρωτάθλημα και θεωρούνταν μεγάλο αουτσάιντερ στη συγκεκριμένη περίπτωση. Το αποτέλεσμα ήταν ο Jason Adducci να κερδίσει 1,2 εκατομμύρια δολάρια με την επιτυχημένη πρόβλεψή του.

3. η μεγαλύτερη νίκη σε δελτίο παρολί

Οι δύο προηγούμενες επιτυχίες στις οποίες αναφερθήκαμε ήταν σε μονά πονταρίσματα. Σίγουρα το να στοιχηματίζεις σε αουτσάιντερ μπορεί να φέρει σημαντικά κέρδη. Όμως, στα παρολί, δηλαδή στα στοιχήματα που περιέχουν περισσότερους από έναν αγώνες, οι στοιχηματικές αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους και το πιθανό κέρδος μπορεί δυνητικά να είναι τεράστιο. Η γυναίκα παίκτης του στοιχήματος από τις ΗΠΑ, η Tayla Polia έπαιξε ένα εξαιρετικά κερδοφόρο δελτίο παρολί και η τύχη ήταν με το μέρος της. Η συγκεκριμένη γυναίκα στοιχημάτισε σε 15 διαφορετικά γεγονότα στοιχήματος και κατάφερε να τα πιάσει και τα 15.

Οι επιλογές της περιλάμβαναν κυρίως αγώνες του αμερικανικού ποδοσφαίρου στο NFL. Με μόλις 5 δολάρια, το οποίο ήταν το κόστος του δελτίου της, η τυχερή κέρδισε 105.000 δολάρια. Σίγουρα σε απόλυτα μεγέθη το πόσο αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο που έχουμε δει, αλλά ας σκεφτεί κανείς πως πόνταρε μόλις 5 δολάρια και πως ο πολλαπλασιαστής του κέρδους ήταν 21.000x, δεν μπορεί σίγουρα να μην μείνει εντυπωσιασμένος.

4. Ο Vegas Dave και το μπέιζμπολ

Οι Αμερικανοί γνωρίζουν πολύ καλά το μπέιζμπολ, αν και το συγκεκριμένο άθλημα δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές πέρα από τη χώρα τους. Ο Vegas Dave, ένα άγνωστο άτομο τον χορό των τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ φρόντισε να κάνει αυτό που γνώριζε καλά, να στοιχηματίσει δηλαδή στον αγαπημένο του αθλητή. Το 2015 στοιχημάτισε υπέρ της ομάδας του Kansas City που ήταν από τα μεγάλα αουτσάιντερ σε ένα μακροχρόνιο στοίχημα.

Επί τριάντα ολόκληρα χρόνια η συγκεκριμένη ομάδα δεν είχε κερδίσει ποτέ το πρωτάθλημα και η απόδοση που κατάφερε να εξασφαλίσει και στην οποία στοιχημάτισε της ήταν κατά μέσο όρο κοντά στο 25.00, αν και πολύ γρήγορα υποχώρησε σε 5.00 λόγω των επιτυχιών της ομάδας του Κάνσας που άρχισαν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Ο Vegas Dave στοιχημάτισε 100.000 δολάρια στους Royals, πράγμα το οποίο έκανε τμηματικά σε διάφορα καζίνο. Τελικά οι Royals κατέκτησαν το πρωτάθλημα νικώντας στον τελικό τους New York Mets και η μεγάλη αυτή επιτυχία της ομάδας του μπέιζμπολ προσέφερε και στον Vegas Dave 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

5. Ο Richard Hopkins και η πίστη του στον Lewis Hamilton

Ένας βρετανός παίκτης του στοιχήματος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα μακροχρόνια στοιχήματα, επιλέγοντας στοιχηματικές επιλογές στο πρωτάθλημα της Formula 1 το 1998. Πρόκειται για το Richard Hopkins, ο οποίος είχε παρατηρήσει τον Lewis Hamilton από την καριέρα του στα Go Kart πριν ακόμα να ασχοληθεί ενεργά με τη Formula 1. Ο Hopkins στοιχημάτισε υπέρ του Lewis Hamilton και συγκεκριμένα το ενδεχόμενο να κερδίσει ο νεαρός πιλότος το πρώτο του πρωτάθλημα πριν την ηλικία των 23 ετών.

Ο Hopkins είχε όμως κι άλλες μεγάλες εμπνεύσεις και φρόντισε να ακολουθήσει το ένστικτό του. Η δεύτερή του πρόγνωση ήταν ο Lewis Hamilton θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ηλικία 25 ετών, ενώ η τρίτη του πρόβλεψη ήταν ότι θα καταφέρει και τις δύο προηγούμενες επιλογές. Τα ποσά τα οποία στοιχημάτισε ήταν 200 στερλίνες, 100 στερλίνες και 50 στερλίνες αντίστοιχα για καθεμιά από τις τρεις επιλογές. Όλες οι προβλέψεις του Βρετανού πραγματοποιήθηκαν και το συνολικό ποσό το οποίο κέρδισε ήταν 75.000 στερλίνες.