Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνείται να συμμετάσχει στη φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 18:40 Ο Κιλιάν Εμπαπέ αρνείται να συμμετάσχει στη φωτογράφιση της εθνικής Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιθυμεί να αναθεωρηθεί η συμφωνία σχετικά με τη διαχείριση της εικόνας του από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γαλλίας, θεωρώντας ότι η πλάστιγγα γέρνει φανερά υπέρ εκείνης.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ «αποφάσισε να μην λάβει μέρος στη φωτογράφιση που έχει προγραμματιστεί» με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, μετά την άρνηση της ομοσπονδίας να «τροποποιήσει τη συμφωνία» για τα δικαιώματα εικόνας των παικτών.

Όπως αναφέρεται από την πλευρά του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Κιλιάν Εμπαπέ «και οι εκπρόσωποί του λυπούνται βαθιά που καμία συμφωνία δεν μπόρεσε, όπως ζητήθηκε, να επιτευχθεί πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο» γι’ αυτό το θέμα που έχει ήδη προκαλέσει διαμάχη από τον Μάρτιο.

Η Γαλλική Ποδοσφιρική Ομοσπονδία (FFF) δεν προχώρησε σε κάποια ανακοίνωση. Οι «μπλε» αντιμετωπίζουν την Αυστρία την Πέμπτη στο «Σταντ ντε Φρανς» και ταξιδεύουν στη Δανία την Κυριακή στο πλαίσιο του Nations League, δίνοντας δύο αγώνες που θα αποτελέσουν την προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ (20 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου), στο οποίο θα κληθούν να υπερασπιστούν τον τίτλο που κατέκτησαν το 2018.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση