Βάτσλικ για τις αλλαγές προπονητή στον Ολυμπιακό: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 19:10 Βάτσλικ για τις αλλαγές προπονητή στον Ολυμπιακό: «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο»

Ο Τόμας Βάτσλικ σχολίασε σε ΜΜΕ της Τσεχίας τις… γρήγορες φετινές αλλαγές προπονητών στον Ολυμπιακό. “Είμαστε σε περίεργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν” τόνισε για την προβληματική εικόνα των Πειραιωτών.

Ο Τόμας Βάτσλικ σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της χώρας του υπογράμμισε ότι αυτό που συμβαίνει με τους προπονητές στον Ολυμπιακό δεν το έχει ξαναζήσει.

“Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό;” ρώτησαν οι Τσέχοι δημοσιογράφοι τον Τόμας Βάτσλικ, με τον πορτιέρε των “ερυθρόλευκων” να εκφράζει την έκπληξη του για όσα έχουν γίνει στην ομάδα τη φετινή σεζόν.

«Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Οι εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές, αλλά και πάλι πήραμε το πρωτάθλημα. Ακόμα και τότε, όμως, ένιωθα ότι δεν ήταν απλά τα πράγματα. Η ποιότητα των παικτών, και ξέρετε με ποιους υπογράψαμε το καλοκαίρι, είναι πολλές φορές υψηλότερη από τις επιδόσεις και τα αποτελέσματά μας.

Πρέπει να είμαστε καλύτεροι, πιο κυρίαρχοι. Δεν τα καταφέραμε στην προετοιμασία και το πρόβλημα κορυφώθηκε με την ήττα εντός έδρας με 0-4 από την Μακάμπι Χάιφα. Μετά ήρθε ο Ισπανός προπονητής Κάρλος Κορμπεράν που είναι περίπου στην ηλικία μου. Ήταν επίσης κάτι περίεργο για μένα.

Οι επιδόσεις ήταν καλύτερες, αλλά χωρίς αποτελέσματα. Είμαστε σε περιέργη κατάσταση και δεν μπορούμε να βγούμε από αυτήν. Δεν έχω βρεθεί ποτέ σε αυτή την κατάσταση. Ίσως τον τελευταίο χρόνο στη Βασιλεία. Είναι πολύ περίεργο, κερδίσαμε δύο παιχνίδια από τα δώδεκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Βάτσλικ, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στην εθνική Τσεχίας.

Σε αναφορά για τις μετεγγραφές των Μαρσέλο, ο Βρσάλικο, Χάμες και σε ερώτηση για το εάν νιώθει άνετα σε τέτοια παρέα;

«Φυσικά. Αντανακλά το μέγεθος του συλλόγου. Στην Τσεχία παρατηρώ μια τάση υποτίμησης του Ολυμπιακού, αλλά αυτή η ομάδα έχει τεράστια ποιότητα. Τους έχω γνωρίσει, είναι υπέροχα παιδιά, πολύ επικοινωνιακά. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν στο γήπεδο και θα βελτιωθούμε ως ομάδα».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση