Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάραϊ σε μια ιστορική για το τένις selfie

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 13:19 Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς και Μάραϊ σε μια ιστορική για το τένις selfie

Το Laver Cup ένωσε τους κορυφαίους του τένις και ο Ρότζερ Φέντερερ έχει αυτή τη στιγμή τους… καλύτερους στο πλάι του, για το δικό του… Last Dance. Στο πλάι του οι Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Άντι Μάρεϊ.

Ιστορικές στιγμές στο Λονδίνο. Ο Ρότζερ Φέντερερ θα δώσει σήμερα το βράδυ (23.09 / περίπου στις 23:00) τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, με τον Ραφαέλ Ναδάλ συμπαίκτη στο διπλό, στην πρώτη ημέρα του Laver Cup.

Οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι των τελευταίων δεκαπέντε ετών θα είναι δίπλα-δίπλα για να εκπροσωπήσουν την Team Europe απέναντι στο ζευγάρι των Αμερικανών Τζακ Σοκ και Φράνσις Τιαφόε, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Team World.

Ο 41χρονος Ελβετός, κάτοχος 20 τίτλων Grand Slam, θα παίξει τον τελευταίο του αγώνα στην “O2 Arena” του Λονδίνου, βάζοντας έτσι… τέλος σε μια από τις πιο διάσημες καριέρες σε όλα τα αθλήματα.

Φέντερερ και Ναδάλ ήταν αντίπαλοι σε 40 αναμετρήσεις (σ.σ. 24 νίκες μετράει ο Ισπανός έναντι 16 του Ελβετού), μερικές από αυτές θρυλικές.

Όμως ο Φέντερερ, του οποίου ο τραυματισμός στο δεξί γόνατο δεν του επέτρεψε να συνεχίσει να αγωνίζεται σε τουρνουά, ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο τέλος του Laver Cup, παίζοντας με την Team Europe υπό τις οδηγίες του Μπιορν Μποργκ και με συμπαίκτες τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, Κάσπερ Ρουντ και Ματέο Μπερετίνι.

Τα πάντα είναι έτοιμα στο Λονδίνο. Μάλιστα, οι παίκτες φόρεσαν το βράδυ της Πέμπτης τα σμόκιν τους για το γκαλά της διοργάνωσης. Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν έχασε την ευκαιρία και έβγαλε την… κορυφαία selfie στο ανδρικό τένις.

«Για δείπνο με μερικούς φίλους», σχολίασε ο Ελβετός, σε φωτογραφία, έχοντας στο πλάι του τους Ράφα Ναδάλ (22 Grand Slam), Νόβακ Τζόκοβιτς (21 Grand Slam) και Άντι Μάρεϊ (3 Grand Slam).