Ολυμπιακός: Τιμωρία από την UEFA και κλείσιμο της θύρας 7 στο ματς με την Καραμπάγκ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 10:13 Ολυμπιακός: Τιμωρία από την UEFA και κλείσιμο της θύρας 7 στο ματς με την Καραμπάγκ

Η UEFA επέβαλε στον Ολυμπιακό πρόστιμο και μερικό κλείσιμο του «Γ. Καραϊσκάκης» για το ματς με την Καραμπάγκ..

Όπως έγινε γνωστό, το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) τιμώρησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός με κλείσιμο της «Θύρας 7» για το επόμενο παιχνίδι του Europa League κόντρα στην Καραμπάγκ, λόγω χρήσης φωτοβολίδων, ρίψης αντικειμένων και χρήσης λέιζερ στο τελευταίο ματς.

Επίσης, στους Πειραιώτες επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ για τους ίδιους λόγους και επιπρόσθετο 8.000 ευρώ για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων στις εξέδρες.

“Το Σώμα Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA (CEDB) ανακοίνωσε τις ακόλουθες αποφάσεις που θα επηρεάσουν την προσέλευση οπαδών στους αγώνες της UEFA:

– Να επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και να διατάξει το μερικό κλείσιμο του γηπέδου της ΠΑΕ Ολυμπιακός (δηλαδή ολόκληρης της Βόρειας κερκίδας) κατά τη διάρκεια του επόμενου (1) αγώνα της UEFA στον οποίο η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παίξει ως οικοδεσπότης, για άναμμα πυροτεχνημάτων, ρίψη αντικειμένων και χρήση δεικτών λέιζερ.

– Πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για απόφραξη δημόσιων διαδρόμων.” αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση