Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αλ Κελαϊφί: Σε υπόθεση εκβιασμού εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 12:17 Αλ Κελαϊφί: Σε υπόθεση εκβιασμού εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γαλλικής “Liberation”, ο διοικητικός ηγέτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί εμπλέκεται σε σκάνδαλο εκβιασμού Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία.

Σύμφωνα με την “Liberation”, ο Αλ Κελαϊφί είναι μπλεγμένος με μια υπόθεση εκβιασμού και… παράνομης κράτησης ενός Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία, η οποία μάλιστα φέρεται να έχει σχέση και με το Μουντιάλ του Κατάρ.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας – ονόματι Tayeb B- είχε στην κατοχή του στοιχεία και υλικό το οποίο αποδείκνυε παρατυπίες του Αλ Κελαϊφί στην διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή του Κατάρ για την ανάληψη της διοργάνωση του Μουντιάλ 2022.

Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας συνελήφθη στις 13 Ιανουαρίου 2020 στο Κατάρ και φυλακίστηκε μέχρι την 1η Νοεμβρίου του ίδιου έτους. Ο Γαλλοαλγερινός αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα δέχθηκε τρομερή πίεση και ψυχολογικό «πόλεμο» ώστε να παραδώσει έγγραφα και το υλικό στους δικηγόρους του διοικητικού ηγέτη των Παριζιάνων.

Πηγή: Liberation