Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ράφα Ναδάλ και η σύζυγός του περιμένουν αγοράκι!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 14:09 Ο Ράφα Ναδάλ και η σύζυγός του περιμένουν αγοράκι!

Αποκάλυψη από ισπανικό περιοδικό για το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Ισπανός τενίστας με την 33χρονη Μέρι Περέγιο.

Το φύλο του μωρού που περιμένουν ο Ραφαέλ Ναδάλ και η σύζυγός του, Μέρι Περέγιο, έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες. Ο διάσημος Ισπανος τενίστας και η επί 17 έτη σύντροφός του «περιμένουν αγοράκι», σύμφωνα με την αποκάλυψη του ισπανικού περιοδικού Hola!.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Περέγιο προέκυψε τον Ιούνιο, καθώς κόσμος την έβλεπε να φοράει πιο φαρδιά ρούχα. Στη συνέχεια, ο 36χρονος Ισπανός άσος του τένις επιβεβαίωσε το γεγονός σε συνέντευξη Τύπου στη Μαγιόρκα. «Αν όλα πάνε καλά, θα γίνω πατέρας. Δεν συνηθίζω να μιλάω για την ιδιωτική μου ζωή. Ζούμε πιο ήρεμα με χαμηλότερο προφίλ. Δεν περιμένω ότι η ζωή μου θα αλλάξει πολύ με αυτό» είχε πει τότε ο πολυνίκης τενίστας.

Πέρα από το φύλο, εικασίες έχουν ξεκινήσει και για το όνομα του παιδιού, με αρκετούς να θεωρούν πως θα το βαφτίσουν Σεμπάστιαν, καθώς αυτό είναι το όνομα του πατέρα και του προπάππου του Ναδάλ.

Δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποιο επίσημο σχόλιο από τον Ναδάλ ή τη 33χρονη σύζυγό του, οι οποίοι έβγαιναν μαζί για 14 χρόνια προτού ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τον Οκτώβριο του 2019 σε ένα βρετανικής ιδιοκτησίας φρούριο στη Μαγιόρκα.

Η υγεία της πρώην εργαζόμενης σε ασφαλιστική εταιρεία Περέγιο έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ισπανικού Τύπου τις τελευταίες εβδομάδες. Στα τέλη Αυγούστου γνωστοποιήθηκε ότι είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική στην πρωτεύουσα της Μαγιόρκα, καθώς εισήλθε στην 31η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της.

Τα δημοσιεύματα έκαναν τότε λόγο για προληπτική ιατρική παρακολούθηση, ενώ η αδελφή του Ραφαέλ, η Μαριμπέλ Ναδάλ, δήλωσε την Τρίτη ότι «η Μέρι τα πάει πολύ καλά».