Απίστευτο περιστατικό στο Άγιαξ - Άρσεναλ! Οι εστίες ήταν μικρότερες κατά 10 εκατοστά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 15:08 Απίστευτο περιστατικό στο Άγιαξ - Άρσεναλ! Οι εστίες ήταν μικρότερες κατά 10 εκατοστά

Ο Άγιαξ αντιμετώπισε την Άρσεναλ για τα προκριματικά του Champions League των γυναικών (νίκη με 1-0 των Λονδρέζων) με την αγγλική ομάδα να αντιλαμβάνεται κάτι πρωτοφανές στην έδρα του “Αίαντα”, σχετικά με το… μέγεθος των εστιών.

Πιο συγκεκριμένα, τα γκολπόστ στο “Sportcomplex De Toekomst” δεν είχαν τις προβλεπόμενες αποστάσεις! Όπως έγινε γνωστό, οι παίκτριες της Άρσεναλ κατάλαβαν κατά τη διάρκεια της προθέρμανσής τους πως οι εστίες ήταν μικρότερες σε σχέση με τις κανονικές που επιβάλλει η UEFA.

Μετά από έλεγχο -που έγινε, διαπιστώθηκε πως τα δοκάρια ήταν όντως χαμηλότερα κατά 10 εκατοστά!

“Ήταν μία πολύ περίεργη εμπειρία, το να παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως ο Άγιαξ και να χρειαστεί να μετρήσουμε τις διαστάσεις των εστιών πριν από την έναρξη του αγώνα.

 

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω βιώσει ποτέ κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν. Ήταν πολύ παράξενο όλο αυτό”, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Άρσεναλ, Γιόνας Έιντεβαλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση