Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Nations League: Ξεχώρισαν για την Ελλάδα ο Τάσος Μπακασέτας και ο Πέτρος Μάνταλος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 18:19 Nations League: Ξεχώρισαν για την Ελλάδα ο Τάσος Μπακασέτας και ο Πέτρος Μάνταλος

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Nations League, κατακτώντας την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B, παίρνοντας και το “εισιτήριο” για το Final 4 της διοργάνωσης.

Με τον Γκουστάβο Πογιέτ στον πάγκο, η Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία με 5 νίκες σε 6 αγώνες, έχοντας αρκετούς πρωταγωνιστές, αλλά κορυφαίους τον Τάσο Μπακασέτα και τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός Τάσος Μπακασέτας πέτυχε 3 γκολ και έδωσε 2 ασίστ, ενώ ο Πέτρο Μάνταλος είχε 2 γκολ με 3 ασίστ. Συνολικά, ο Πογιέτ χρησιμοποίησε 25 ποδοσφαιριστές, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να είναι ο μοναδικός τερματοφύλακας, αφού δεν έχασε λεπτό κάτω από την εστία της Εθνικής Ελλάδας.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πογιέτ

Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Ντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Παντελής Χατζηδιάκος, Τάσος Μπακασέτας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Δημήτρης Λημνιός, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Βαγγέλης Παυλίδης, Γιώργος Γιακουμάκης, Δημήτρης Πέλκας, Τάσος Δουβίκας, Φώτης Ιωαννίδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης, Λάζαρος Ρότα, Γιώργος Τζαβέλλας, Ταξιάρχης Φούντας, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Γούτας

πηγή: newsit.gr